Görenler hayran kaldı - Herkesin gözü oradaydı

Kayseri'nin duayen gazetecilerinden Oktay Ensari 'Neler çektim neler' adlı fotoğraf sergisini Talas Gölbaşı Meydanı'nda açtı. Toplamda 50 yıllık meslek hayatında haberlerde kullanılan fotoğraflar sergilendi. Bakan Özhaseki de sergiyi eşiyle birlikte ziyaret etti.

Görenler hayran kaldı - Herkesin gözü oradaydı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin duayen gazetecilerinden Oktay Ensari ‘Neler çektim neler’ adlı fotoğraf sergisi büyük ilgi görüyor. 50 yıllık gazetecilik hayatında uzun yıllar DHA Bölge Müdürü olarak çalışan ve şu an ise Ekonomi Gazetesi’nin temsilciliğini yapan Ensari, adeta yıllara meydan okudu. 

Görenler hayran kaldı - Herkesin gözü oradaydı

Ensari’nin açtığı fotoğraf sergisine gerek vatandaşlar, gerekse de Kayseri protokoli yoğun ilgi gösterdi.

 

Görenler hayran kaldı - Herkesin gözü oradaydı

Talas Gölbaşı Meydanı’nda açılan sergiye Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Şabançopuroğlu, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Ak Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, CHP Milletvekili Aşkın Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolaybayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Gazeteci Hasan Sarıçiçek, Üstün Tuncer ve birçok vatandaş katıldı. 

Görenler hayran kaldı - Herkesin gözü oradaydı

Bakan Özhaseki, ‘Kayseri’mizin duayen gazetecilerinden, kıymetli dostum Oktay Ensari’nin meslek hayatı boyunca hem hafızalara hem de anılara kazınan 'Neler Çektim Neler' isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Yarım asırlık fotoğraf karelerinin sergilendiği bu güzel sergiyi görmek için bütün hemşehrilerimi Talas Osmanlı Sokağı’na davet ediyorum. Değerli Oktay Ensari kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.     

Görenler hayran kaldı - Herkesin gözü oradaydı

Sergiye katılan diğer bir isim Memduh Büyükkılıç ise, ‘Şehrimizin duayen gazetecilerinden Oktay Ensari’nin yarım asra yakındır çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan ‘Neler Çektim Neler’ adlı fotoğraf sergisinin açılışını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve eşleri hanımefendi Neşe Özhaseki hanımın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Birbirinden güzel fotoğraflardan oluşan sergiyi görmek için tüm hemşehrilerimizi Talas Gölbaşı Meydanı’na bekliyoruz’ diye konuştu. 

Görenler hayran kaldı - Herkesin gözü oradaydı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, ‘Kayseri basın camiasının önde gelen isimlerinden Oktay Ensari'nin 50 yıllık meslek hayatının yansımasından oluşan ve belediyemizce hazırlanan serginin açılışını yaptık’ ifadelerini kullandı.  
MHP Kayseri Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aytaç Gezici ve il yöneticileri de Kayseri'nin duayen gazetecilerinden Oktay Ensari'nin meslek hayatı boyunca çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan 'Neler Çektim Neler' adlı fotoğraf sergisinin açılış törenine katıldılar.
Gazeteci Oktay Ensari de, ‘Teşrifleri için Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki hanımefendi ile tüm misafirlerimize teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı