KAYTUR da boykot zincirine katıldı!

Türkiye genelinde alınan boykot zincirine Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait KAYTUR tesisleri de katıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

KAYTUR da boykot zincirine katıldı!

Dünya çapında yankı uyandıran İsrail – Filistin savaşı sonrası Türkiye genelinde boykot kararı alındı. Kayseri’de de Kocasinan Belediyesi ve Melikgazi Belediyesi sonrası Kayseri Büyükşehir Belediyesi de KAYTUR tesislerinde uygulamak üzere boykot zincirine katıldı. 

İsrail - Filistin Savaşı ile birlikte Filistin'de soykırım olarak nitelendirilen olaylar dünya çapında yankı uyandırıyor. Bir taraftan yapılan bu zulmün bitmesi için diplomasi trafiği yaşanırken, bir taraftan da İsrail ürünlerine boykot yapılıyor. Olaylar üzerine Kayseri'de de birçok protesto düzenlenirken belediyelerden İsrail ürünlerini boykot kararı geldi.

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ve sonrasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi de boykot kararını açıkladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KAYTUR bünyesindeki tesislerde İsrail ürünlerinin satılmadığı paylaşımı yapıldı.

İlk duyuruyu yapan Kocasinan Belediyesi boykot açıklamasında ‘Tesislerimizde İsrail menşeli hiç bir ürün satılmamaktadır’ ifadelerine yer verdi.

KAYTUR da boykot zincirine katıldı!

Melikgazi Belediyesi ise kararını vatandaşlara SMS olarak duyurdu. Kayserililerin cep telefonlarına gönderilen SMS te şu ifadelere yer verildi, ‘Filistin'in yanında, katil İsrail'in karşısındayız. İşgalci ve zalim İsrail'in ülkemizde satmış olduğu tüm ürünleri boykot ediyoruz. Melikgazi Belediyemize ais tüm tesislerde İsrail'e ait markalar satılmamakta ve kullanılmamaktadır. Siz değerli vatandaşlarımızı da bu boykot kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz’

KAYTUR da boykot zincirine katıldı!

KAYTUR’dan yapılan paylaşımda ise, ‘Boykot Var! Tesislerimizde İsrail menşeli hiçbir ürün satılmamaktadır’ ifadeleri yer aldı.

KAYTUR da boykot zincirine katıldı!
Bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı.