Kayserisporlu futbolcudan büyük tepki! 'Karaktersiz herif…'

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa maçı skandallarla doldu. Arap yetkililerin şartları nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmadı. Kayserisporlu futbolcu Gökhan Sazdağı'nın da sosyal medyada bir paylaşıma verdiği cevap dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserisporlu futbolcudan büyük tepki! 'Karaktersiz herif…'

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen Süper Kupa maçı, Arap yetkililerin öne sürdüğü şartlar nedeniyle tartışmalara neden oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray, Maça çıkmama kararı aldı. Mondihome Kayserispor’dan destek mesajı gelirken Kayserisporlu futbolcu Gökhan Sazdağı'nın sosyal medya kullanıcısının olarlara karşı yorumuna büyük tepki gösterdi.

Süper Kupa maçının oynanmamasının ardından Kayserispor, sosyal medya üzerinden yaptığı Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı paylaşımıyla dikkat çekmiş 'Atam izindeyiz' notuyla yapılan paylaşım ile takımın bu süreçteki skandal olaylara tepki göstermişti. 

Öte yandan 319 bin takipçili Mert Armağan adlı X kullanıcısı hesabından olaylara ilişkin, 'Süper Kupa maçına Mustafa Kemal’in resmi ile çıkmak saçmalık bence. Liverpool- Manchester United maçında Edward posteri göremezsiniz çünkü gerek görmezler. Çık Şerefli İstiklal Marşımızı oku, oyna devam.' şeklinde paylaşım yaptı.

Bu paylaşıma cevap veren Kayserisporlu futbolcu Gökhan Sazdağı, 'Sen ne karaktersiz bi herifsin ya' yazarak Armağan adlı X kullanıcısına tepki gösterdi.