Kayserispor'da Thiam Krizi!

Kayserispor'da Mame Thiam krizi patlak verdi. Thiam, zamanı gelmeyen ödemelerini istedi mi? Senegalli ayrılık sinyali mi veriyor? Takım içinde huzursuzluğa hangi sebepler yol açıyor? Senegalli oyuncunun devre arasında ayrılacağı konuşuluyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da Thiam Krizi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Mame Thiam krizi yaşanıyor.

Senegalli, alacakları konusunda sıkıntı çıkarmaya başladıdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Thiam’ın, alacaklarının zamanında ödendiği, fakat henüz vadesi gelmemiş ödemeleri de talep ettiği ileri sürüldü. Bu durum, takım içinde huzursuzluğa sebep olduğo konuşuluyor
Takımın en golcü ismi olduğunu vurgulayan Thiam'ın, 'En çok gol atan benim' şeklindeki sözleriyle takımdaki konumunu güçlendirmeye çalıştığı ve ayrılmak için sıkıntı çıkardığı söyleniyor. Ancak bu tavır Thiam’ın, devre arasında takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da beraberinde getirdi.
Kayserispor’da, son olarak yaşanan Olivier Kemen krizinden sonra Mame Thiam'ın da bu tür bir tavır sergilemesi moralleri alt üst etti. Thiam için Katar'dan, Süper Lig ve Birinci Lig ekiplerinden teklifler olduğu konuşuluyor. Yönetimin, bu zorlu süreçte nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.
Bu gelişmeler sonrasında, Kayserispor'un ligdeki performansı ve takım içi dinamiklerinin de olumsuz yönde etkilenmesinden korkuluyor. Özellikle devre arası transfer dönemi yaklaşırken, Thiam'ın bu tutumunun çözüm bulması için Başkan Ali Çamlı’nın nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu oldu.