Kayserispor yeni yıldızlar arıyor - Seçmeler ne zaman, şartlar neler?

Kayserispor, genç yetenek avına başlıyor. Süper Lig temsilcisi geleceğin yıldızlarını bulmak adına kolları sıvadı. Kayserispor, futbol akademisi seçmeleri düzenliyor. Kayserispor Futbol Akademisi'ne katılmak isteyen genç sporcuların başvuruları başladı. Başvuru için gerekli evraklar neler? Seçmelere katılım ücreti ne kadar? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor yeni yıldızlar arıyor - Seçmeler ne zaman, şartlar neler?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Türk Futbolunun borç batağından kurtulması adına önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, geleceğin yıldızlarına kapılarını açıyor. Kayserispor Futbol Akademisi, yeni yetenek sağlama ve geliştirme amacıyla 2023 seçmelerini düzenliyor.
Kayserispor Futbol Akademisi'ne seçmeler için 8 Ağustos Salı günü saat 17.00'ye kadar başvuru evraklarının teslim edilmesi gerekiyor. Başvuru için gerekli evraklar arasında kimlik fotokopisi, sağlık raporu ve banka dekontu bulunuyor.
Seçmeler için başvuru evrakları, Kayserispor Kadir Has Tesisleri güvenlik birimine bırakılacak. Kayseri dışından başvurmak isteyenler sporcular, evraklarını [email protected] mail adresine iletebilecek.
Kayserispor Futbol Akademisi, genç sporcuların futbol becerilerini en iyi şekilde geliştirmelerini sağlamak amacıyla kapsamlı bir eğitim programı sunuyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitim programları, teknik donanımları, takım ruhunu güçlendirmeyi ve disiplinli bir sporcu olmayı hedefliyor.
Seçmelerde gösterilecek performansa göre belirlenecek yetenekli sporcular, Kayserispor Futbol Akademisi'ne kabul edilecek ve kulüp bünyesinde katılma fırsatı bulacak. 
Kayserispor’dan yapılan açıklamada, “Kayserispor Futbol Akademisi Seçmeleri Başlıyor. Başvurular için gerekli evraklar: Kimlik fotokopisi, sağlık raporu ve banka dekontu. Başvuru için gereken evraklar 8 Ağustos Salı saat 17.00’ye kadar Kayserispor Kadir Has Tesisleri güvenlik birimine teslim edilmelidir. Kayseri dışından evrak göndermek isteyenler [email protected] mail adresine evraklarını iletebilirler” ifadeleri kullanıldı. 
Seçmelere katılım ücreti de 250 TL olarak açıklandı.

Kayserispor yeni yıldızlar arıyor - Seçmeler ne zaman, şartlar neler?