Kayserispor'un motivasyonunda dikkat çeken detay!

Kayserispor'un Süper Lig'deki performansı göz dolduruyor. Teknik direktör Recep Uçar yönetiminde Sarı-kırmızılı takımın aldığı sonuçlar taraftarı gururlandırıyor. Kayserispor'un Sivasspor ile yapacağı maç öncesindeki gelişmeler Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde… 

Kayserispor'un motivasyonunda dikkat çeken detay!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor, Sivasspor maçına odaklandı.
Sarı-Kırmızılı takım, ilk yarının son maçında güçlü rakibini mağlup ederek, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Bu sezon gösterdiği performansla taraftarının takdirini kazanan Kayserispor’da teknik direktör Recep Uçar'ın başarısı yıldız gibi parlıyor. Geçtiğimiz sezon 17 haftada Çağdaş Atan yönetiminde 23 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, bu yıl aynı dönemde 29 puanla dikkat çekici bir ilerleme kaydetti. Recep Uçar'ın teknik direktörlüğünde 4. sıraya yükselen Kayserispor, taraftarını gururlandıran bir konuma geldi. 
Son iki haftayı mağlubiyetle kapatan takım, buna rağmen puan sıralamasında üst sıralarda yer almayı başardı. 7 Ocak Pazar günü sahasında Sivasspor'u ağırlayacak olan Kayserispor, yeni yılın ilk maçını kazanarak moral bulmayı ve kötü gidişe son vermeyi hedefliyor.
Sivasspor’u mağlup ederek, Karagümrük maçına da moralli çıkmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Saha ve seyirci avantajını kullanarak Anadolu derbisinden galip ayrılmayı hedefleyen Kayserispor’da Julian Jeanvier, Carlos Mane ve Majid Hossenii ülkelerinin milli takımlarına davet edildiği için bu maçta forma giyemeyecek. Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan maç 7 Ocak Pazar günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak.