Kayserispor'un Kasımpaşa planı tamam!

Kayserispor, Süper Lig'in güçlü rakiplerinden Kasımpaşa ile yapılacak maç için İstanbul'a gitti. Teknik Direktör Recep Uçar yönetimdeki takımda son durum ne? Sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor mu? Maç hangi gün, nerede oynanacak, saat kaçta başlayacak? Tüm ayrıntılar haberimizde…

Kayserispor'un Kasımpaşa planı tamam!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'in 12. Hafta mücadelesinde Kasımpaşa’nın konuğu olacak. 
Sarı-Kırmızılılar, bu önemli maç için hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hava yoluyla gitti. Teknik Direktör Recep Uçar yönetimindeki ekip, son haftalardaki başarılı performansı Kasımpaşa'ya karşı da sürdürmeyi hedefliyor.
Sarı-Kırmızılı takımda, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kayserispor’da, oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Ligde son üç maçını galibiyetle tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım, Kasımpaşa engelini de kayıpsız geçerek, taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor. 
Takımın başarılı orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz, ‘Galip gelmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İyi bir hazırlık haftası geçirdik. Moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Hocamızın vereceği taktikleri sahada harfiyen uygulayıp, İstanbul’dan da galibiyet ile dönmeyi arzuluyoruz. Zor bir süreç geçirdik, 3 hafta üst üste kazandık. Aynı başarıyı İstanbul deplasmanından da sürdürmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. İstanbul’da da taraftarımız bizi yalnız bırakmayacak’ ifadelerini kullandı.
Maç, 11 Kasım Cumartesi günü, İstanbul'daki Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek. Kayserispor, zorlu İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmeyi ve milli araya galibiyetle girmeyi hedefliyor. Kasımpaşa maçında taraftar takımını yine yalnız bırakmayacak.