Kayserispor'un büyüsü bozuldu

Kayserispor, Recep Uçar'ın göreve gelmesiyle yaşadığı çıkışın ardından, son üç maçta büyük bir düşüş yaşadı. Son maçlarda defans hataları ve hücumdaki durgunlukla başa çıkmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, taraftarını üzdü. Detaylar Kayseri haberimizde.

Kayserispor'un büyüsü bozuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, büyük irtifa kaybetti. Recep Uçar’ın gelmesiyle birlikte tarihte eşine ender rastlanır bir çıkış yakalayan Sarı-Kırmızılılar, son 3 maçını kaybederek, taraftarını üzdü. Kayserispor, Süper Lig'de son oynanan maçlarda beklenmedik bir performans düşüşü yaşadı. 
Özellikle defans hattındaki büyük hatalar, Kayserispor'un kalesinde 9 gol görmesine neden oldu. Ev sahibi olduğu Fenerbahçe karşılaşmasında 4-3 mağlup olan ekip, ardından deplasmanda Konyaspor'a 2-0 yenildi ve Anadolu derbisinde Kayseri’de Sivasspor'a 3-1 mağlup oldu.
Son maçlarda defans hataları ön plana çıkarken, özellikle Joseph Attamah ve Arif Kocaman saç baş yoldurdu. Hücum hattında da inanılmaz bir durgunluk yaşanıyor. Olivier Kemen'in takımdan ayrılması orta alanda büyük sıkıntının yaşanmasına neden oldu.
Kayserispor, son aldığı yenilgiyle birlikte 29 puanda kalarak averajla 4. sıradaki yerini korudu. Çaykur Rizespor ve Beşiktaş'ın da aynı puanda olan Kayserispor, 10 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Karagümrük FK’nın konuğu olacak. 
Yaşanan bu olumsuz süreç, Kayserispor camiasını endişelendirirken, teknik direktör Recep Uçar’ın, farklı taktikler üzerine yoğunlaştığı öğrenildi. Kayserispor, önce Karagümrük’ü mağlup ederek, ardından da hafta sonu Galatasaray karşısında galip gelerek, kötü gidişe dur demek istiyor.