Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Borçlar Kayserispor'un peşini bir türlü bırakmıyor. Sarı-Kırmızılılara Avrupa Kupaları yolundaki engeli, UEFA Lisansı ve Borç Sorunları olarak görülüyor. Süper Lig'de üstün performans sergileyen Sarı-Kırmızılı takımın, UEFA Kulüp Lisansı alamaması ve geçmiş borçları nedeniyle Avrupa kupalarına katılım yasağı ile karşı karşıya. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Kayserispor, yine büyük bir tehlike ile karşı karşıya. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlerken, hayalleri suya düşebilir. Kayserispor, Süper Lig’e 4’üncü biterse, bunun yanı sıra Türkiye Kupasını alsa bile Avrupa Kupalarına katılamayabilir. Bu gibi tehlikeli sorunla karşı karşıya olan Sarı-Kırmızılı kulüpte tüm gözler Ali Çamlı’ya çevrildi. Geçmişten gelen borçlar ve UEFA Kulüp Lisansı sorunu nedeniyle Avrupa kupaları yasağı taraftarın da moralini bozdu. 
Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından üçüncü sıradaki yerini koruyan Kayserispor, ligdeki başarılı performansını Avrupa arenasına da taşımayı amaçlıyor. Ancak, UEFA'nın katı finansal kuralları ve geçmişten gelen borçlar, bu hedefi zorlaştırıyor.
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulüp UEFA Kulüp Lisansı almak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Başkan Çamlı, kulübün 70 dosyasını açtıklarını ve kalan 5 büyük dosyanın üstesinden gelmek için güçlü bir iradeye sahip olduklarını dile getirmişti. Başkan Çamlı ayrıca, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'nin de bu süreci yakından takip ettiğini belirtmişti. 
Kayserispor, tarihirde İntertoto Kupasını almış, bunun dışında Türkiye Kupası’nı kazanarak, ertesi yıl Avrupa Kupalarında mücadele gösterme başarısı göstermişti.