Kayserispor taraftarı bu haberi bekliyordu!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de kalmayı başaran Kayserispor, yeni sezonda daha çok taraftarın maçlara gelmesi için şimdiden kolları sıvadı. Taraftarın büyük bir heyecanla beklediği kombineler satışa çıkıyor! Passolig vizesi ve önemli detay neler? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor taraftarı bu haberi bekliyordu!

Kayserispor taraftarları, yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Geçtiğimiz yıl Süper Lİg'de tutunmayı başaran Sarı-Kırmızılı kulüp, yeni sezonda maçlara daha çok ilgi oluşması adına önemli hamleler yapıyor. Yeni sezon kombineleri (Kuzey Alt hariç) diğer tribünler için Perşembe günü satışa çıktı. Kombine alabilmek için öncelikle Passolig vizesinin 31 Mayıs 2025'e kadar güncel olması gerektiği vurgulandı.

Passolig vizeleri kaç TL?

Passolig vizesini 30 Haziran'a kadar yenileyen taraftarlar, 100 TL ücret karşılığında vizelerini yaptırabilecek. 1 Temmuz'dan sonra yapılacak vize ücretleri zamlı olacağından, vizelerinizi ne kadar erken yenilerseniz, sizin için o kadar karlı olacak. Kayserispor kombine satışları, 6 Haziran 2024 Perşembe günü başladı. Satışlar, 11 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Bu dönemde taraftarlar, kombine yenileme döneminde yüzde 20 indirimli alma şansı yakalayacak. 12 Haziran 2024 tarihinden itibaren kombineler genel satışa açılacak. Geçen sezon kombine sahibi olan taraftarlar, farklı bir bloktan kombine almak istemeleri durumunda yine yüzde 20 indirimli olarak yararlanabilecek.

Kayserispor taraftarı bu haberi bekliyordu!

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında aktarım kapalı olacak

Kombine satışları sadece Kayserispor logolu kartlara yapılacağı duyuruldu. Kartın vizesinin 31 Mayıs 2025 tarihine kadar geçerli olması gerekiyor. Kredi kartıyla yapılan satışlarda vade farkı oluşacak. Sezon boyunca kombine bilet transfer sayısı üç adet ile sınırlı olacağının altı çizildi ve Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında bilet aktarımının kapalı olacağına dikkat çekildi.

Öğrencilere büyük fırsat!

Öğrenciler ve diğer taraftarlar için özel indirimler de bulunuyor. 12 Haziran 2024 tarihinde başlayacak genel satış döneminde, tüm bloklardan yüzde 20 indirimli kombine bilet satılacak. Kadın taraftarlar ise Doğu Üst J Blok'tan yüzde 50 indirimli kombine alma şansı yakalayacak. Öğrenciler ise öğrenci belgelerini ibraz etmek şartıyla, 25 yaş sınırı ile kombine satın alabilecek Engelli, şehit ve gazi yakınları için de özel kontenjan ayrıldığı belirtildi. Güney Alt B Blok'tan 100 kişilik kapasite ile sınırlı olmak şartıyla ücretsiz kombine bilet tanımlanacaktır. Bu kombineler sezon boyu transfere kapalı olacağı da yine ayrıntılar arasında dikkat çekti.