Kayseri'de Döviz Kuru Çakıldı!

Kayseri'de döviz kuru, haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Yatırımcılar hafta boyunca dolar ve Euro'nun hangi bant aralığında ilerleyeceğini yakından takip ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de Döviz Kuru Çakıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de döviz kuru, haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Özellikle Amerikan Doları ve Euro'da yaşanan bu gerileme, piyasaları hareketlendirdi. Yatırımcılar, bu gelişmelerin ardından döviz kurlarının hafta boyunca hangi bant aralığında ilerleyeceğini merakla bekliyor.

Ekonomist İslam Memiş, döviz kurlarındaki son durumu ve yıl sonuna kadar olan beklentilerini değerlendirdi. Memiş, özellikle Dolar/TL ve EUR/USD pariteleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Memiş, Dolar/TL kurunun 32,20 lira seviyesinden kapanış yaptığını belirtti. Kısa vadede dar bir bant aralığında hareket etmeye devam edeceğini öngören Memiş, yıl sonuna kadar pozitif beklentisinin sürdüğünü ifade etti. ‘Dolar/TL, 32,20 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Dar bant aralığında kısa vade için oyalanmaya devam edecek gibi görünüyor. Yıl sonuna kadar pozitif beklentim devam etmekte’ dedi.

EUR/USD paritesi için de değerlendirmelerde bulunan Memiş, paritenin 1,0868 seviyesinden kapanış yaptığını hatırlattı. ‘EUR/USD paritesi, 1,0868 seviyesinden kapanış yapmıştı. 1,0750-1,0850 bant aralığını takip edeceğim. Yıl sonuna kadar 1,12 beklentim devam ediyor,’ şeklinde konuştu. Memiş, yıl sonuna kadar EUR/USD paritesinde 1,12 seviyesini beklediğini belirterek, Avrupa para biriminin değer kazanabileceğine işaret etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

20 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,19
Satış: 32,19

Euro
Alış: 34,99
Satış: 35,00

Sterlin
Alış: 40,91
Satış: 40,94