Kayserispor patlamaya hazır...

Kayserispor - Alanyaspor maçı saat kaçta? Sarı-Kırmızılı takımda hangi oyuncular oynamayacak? İşte detaylar...

Kayserispor patlamaya hazır...

Kayserispor, pusuya yattı.
Sarı-Kırmızılı takım, 32 gün sonra taraftarıyla buluşuyor. Kayserispor, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. 34. Haftayı BAY olarak tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım, saha ve seyircisi önünde Akdeniz temsilcisini mağlup ederek, ilk 5 iddiasını sürdürmek istiyor. Yoğun bir antrenman programı sonrasında çalışmalarını tamamlayan Kayserispor’da Gökhan Sazdağı, Alanyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu, Konyaspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşmüştü. Sazdağı, 36. Hafta mücadelesinde İstanbul’da oynanacak olan Karagümrük FK maçında görev yapabilecek. Diğer yandan kaleci Bilal Bayazit’in cezası sona erdi. Genç file bekçi, şans verilmesi durumunda Alanyaspor maçında forma giyebilecek.

Kayserispor patlamaya hazır...
Lionel Carole’nin durumu da henüz netlik kazanmadı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından antrenmanlara katılan Fransız futbolcunun oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Kayserispor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika bugün saat 19:00’da başlayacak. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada Yasin Kol düdük çalacak.
Ligin ilk yarısında Alanya’da oynanan maç 3-1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

HABER: VOLKAN TÜRKMENOĞLU