Kayserispor, Otabek Shukurov ile anlaştı mı?

Kayserispor'da transfer tahtasının açılması an meselesi. Sarı-Kırmızılı yönetim, bir yandan yasağı kaldırmayı, diğer yandan da transfer girişimlerini sürdürüyor. Kayserispor'un Özbekistanlı futbolcu Otabek Shukurov ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Detaylar Kayseri Haberimizde...

Kayserispor, Otabek Shukurov ile anlaştı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de son 10 resmi maçında galibiyet alamayan Kayserispor’da Otabek Shukurov sesleri.

Sarı-Kırmızılı takımda hummalı bir çalışma var. Ali Çamlı Başkanlığındaki yönetim bir taraftan transfer tahtasını açmaya çalışırken; diğer yandan da takviye için girişimlerini sürdürüyor. Transfer döneminde hareketli günler yaşayan Kayserispor’un son olarak ligin ilk yarısında Karagümrük forması giyen Özbekistanlı orta saha oyuncusu Otabek Shukurov ile ilgilendiği yazıldı. Asist Analiz X hesabının paylaşımına göre, Shukurov'un Kayserispor ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. 

Kayserispor bonservis bedeli ödemeyecek

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Shukurov, bu sezon ilk yarı itibariyle Karagümrük formasıyla 15 maçta görev aldı. Süper Lig'de 555 dakika süre alan futbolcu, 1 asistlik katkı sağladı. Shukurov, Karagümrük FK ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmişti. Bonvervisi elinde olan Shukurov'un, Kayserispor ile anlaşması durumunda Türk statüsünde oynayabileceği öğrenildi. Shukurov'un birkaç gün içinde Kayserispor'a transferi resmiyet kazanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Gözler Başkan Memduh Büyükkılıç'ta

Taraftar, büyük bir heyecanla transfer tahtasının açılmasını bekliyor. Kayserispor'a verdiği büyük destekle Sarı-Kırmızılı takımın her zaman yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta içinde transfer tahtasının Salı günü açılacağının müjdesini vermişti. Şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmazken, Kayserispor'un transferle ilgili haberlerini Kayseri Anadolu Haber'den takip edebilirsiniz.