Kayserispor kazandı, Ertekin coştu! 'Bizim hayallerimiz bütçelerden büyük'

Kayserispor, Başakşehir karşısında müthiş bir galibiyet elde etti. Bilal Bayazit son dakikalarda penaltı çıkardığı maçta Başakşehir'i 3-2 mağlup eden Kayserispor tam 10 maç sonra üç puana ulaştı. Bu maçında ardından Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, galibiyet mesajı yayımladı. detaylar haberimizde...

Kayserispor kazandı, Ertekin coştu! 'Bizim hayallerimiz bütçelerden büyük'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir karşısında 3-2 kazanarak 10 maç sonra şeytanın bacağını kırdı ve puanını 32 yaptı. Maçta 2-0 ve 3-1'lik skorları yakalamasına rağmen son dakikalara 3-2 önde giren Kayserispor, hakem Oğuzhan Çakır'ın tartışmalı penaltısına maruz kaldı. Kayserispor'un genç file bekçisi Bilal Bayazit, müthiş bir refleks ile Piatek'in penatısına engel oldu.

Sahadan 3-2 galip ayrılan Kayserispor, müthiş bir sevinç yaşadı.

Bu galibiyet, Kayserispor'un eski teknik direktörü Çağdaş Atan'a karşı olması da ayrı bir anlam kattı. 

Maçtan sonra Kayserispor camiası büyük sevinç yaşarken, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de bir paylaşım yaptı. Ertekin Çağdaş Atan'a gönderme yaparak, 'Süper Lig'de şampiyon olmuş 5 takımdan biri olan ve mütevazi bütçemize oranla çok büyük bir bütçesi olan Başakşehir karşısında deplasmanda oynadığı göz dolduran mücadeleci futbol ve 3 golle aldığı 3 puan ile sahada parlayan Mondihome Kayserisporumuzu yürekten tebrik ediyorum. 'Biz bir hayal kurduk. Bizim hayallerimiz bütçelerden büyük' öyle değil mi' dedi.