Kayserispor kaybetti, Baki Ersoy'dan maç sonu dikkat çeken mesaj: 'Bana göre problem yok'

Kayserispor'un Bursaspor'a 2-1 kaybetmesinin ardından Baki Ersoy'dan dikkat çeken mesaj geldi. 'Problem yok' diyen Ersoy, hesabını da paylaştı.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bursaspor'un 2-1 kazandığı maçın ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. "Bana göre problem yok" diyen Ersoy, "Bu lig 38 maçlık uzun bir maraton. Maç başına 2 puan ortalaması, yani 76 puan bizi şampiyonluk hedefine götürür. Sonuçta 114 puan alacak değiliz; kayıplar da olacak, yol kazaları da" dedi.

‘Moral bozmak yok’

"Yolumuza devam edeceğiz" diyen Ersoy, "Moral bozmak yok. Sahada verilen mücadeleye, dökülen tere saygı duyup yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ersoy’dan hakem vurgusu

Hakem vurgusu yapan Ersoy, "Ama şunu da ligin başından bilmemiz gerekiyordu: Rakipleri yeneceğiz, hakemleri de yenmek zorunda kalacağız! Bugün bunu net şekilde gördük" diye konuştu.

‘Başlangıç güzel, yolumuz uzun’

İnancının tam olduğunu vurgulayan Ersoy, "4 maç, 9 puan… Başlangıç güzel, yolumuz uzun, inancımız tam. İyi günde de kötü günde de bizim sevdamız değişmez" diye konuştu.