Kayserispor kaç gündür transfer yapamıyor? Başkan Berna Gözbaşı neler söylemişti?

Mondihome Kayserispor'un transfer yasağı hala devam ediyor. Kulüp, son transferlerini 18 Ocak 2022'de yapmıştı. Dönemin Başkanı Berna Gözbaşı, imza töreninde neler söylemişti? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor kaç gündür transfer yapamıyor? Başkan Berna Gözbaşı neler söylemişti?

Türkiye'nin köklü kulüplerinden Mondihome Kayserispor, transfer yasağının hala devam ettiği bir dönemden geçiyor. Son transferlerini 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştiren sarı-kırmızılı takım, gelecek hedeflerini belirlemek için çaba sarf ediyor. Gecmiş dönemin Başkanı Berna Gözbaşı, imza töreninde neler söylemişti? Kayseri Anadolu Haber okuyucuları için zaman tüneline giderek, o açıklamalara gidiyoruz.

Gözbaşı, “Düşme kelimesini kullanmak kulüpte yasak. 2 yıldır bundan yeterince yoruldum. Asıl hedefimiz gelecek sene. Bu yıl oturan kadromuzu oluşturup gelecek yıl farklı hedeflerle ilerlemek istiyoruz" demişti.
Bu süreçte, 18 Ocak 2022'deki son transfer dönemi üzerinden toplamda 582 gün geçti. Kayserispor, Andrea Bertolacci, Arif Kocaman, Abdulkadir Parmak ve Mert Çetin'e imza attırmıştı. Aradan geçen süre zarfında bu oyunculardan, sadece Arif Kocaman kaldı. Diğer yandan Andrea Bertolacci, ödenelerin zamanında gerçekleşmemesinden ötürü takımdan ayrılmış ve Kayserispor'u mahkemeye vermişti. Bu transfer Sarı-Kırmızılı kulübe toplamda 2.4 milyon Euro'ya mâl olmuştu. 
Transfer yasağının hala devam ettiği Kayserispor’da taraftar büyük bir heyecanla tahtanın kaldırılmasını bekliyor. 
Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz hafta Kayseri ziyaretinde transfer yasağının 10 gün içinde kaldırılacağını dile getirmişti.