Kayserispor ile Trabzonspor arasında ilginç istatistik!

Kayserispor ile Trabzonspor son 5 maçında yenilgi görmeyen iki takım olarak başarılı çıkışlarını sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takım son 5 maçın 4'ünde galip gelirken, 1'inde berabere kaldı. Trabzonspor ise 5 maçın 3'ünde galip gelirken, 2'sinde berabere kaldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor ile Trabzonspor arasında ilginç istatistik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, 3 Aralık Pazar günü deplasmanda Trabzonspor’un konuğu olacak.

Geçtiğimiz sezon rakibine karşı Trabzon’da 4-3’lük skorla 3 puan almayı başaran Sarı-Kırmızılı takım, aynı başarıyı yine elde etmeyi amaçlıyor. İki takım arasında ilginç bir istatistik yaşandı. Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor ile Trabzonspor, 20 takım arasında son 5 maçta yenilgi almayan iki takım olarak dikkat çekti. Kayserispor, son 5 maçın 4’ünde galip gelmiş, 1’inde ise berabere kalmıştı. Bu sonuçlarla 13 puanı daha hanesine yazdıran Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz sezonki başarı çıtasını sürdürmüş oldu.

Trabzonspor da Abdullah Avcı’nın geri gelmesiyle birlikte gözle görünür bir çıkış yakaladı. Karadeniz temsilcisi, oynadığı son 5 maçın 3’ünde galip gelirken, 2’sinde de berabere kaldı. Trabzonspor ile Kayserispor bu sonuçlarla 23’er puan topladı. Sarı-Kırmızılı takımın sonrasında UEFA Kulüp Lisansı alamamasından ötürü 3 puanı silindi. Kayserispor, güçlü rakibini mağlup ederse, yeniden 23 puana yükselecek.