Kayserispor Gençlerbirliği'ne kilitlendi

Kayserispor, Süper Lig'de son 5 maçını kaybetmesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, kupa maçında toparlanma fırsatı arıyor. Maçın biletleri satışa sunuldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor Gençlerbirliği'ne kilitlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de son 5 maçını kaybeden Kayserispor, Kupada moral arıyor.

Son olarak Galatasaray deplasmanında 2-1 mağlup ayrılan Sarı-Kırmızılılar, Perşembe günü kupa maçında TFF 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Kayserispor, Kupa Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'de yaşadığı zorlu sürecin ardından Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme turunda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Maç öncesi Kayserispor'da kupa maçı hazırlıkları başladı. Ara vermeden hazırlıklara başlayan Kayserispor’da futbolcuların son derece hırslı ve istemli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Takım, geçtiğimiz günlerde Galatasaray deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetten sonra kupa maçı için antrenmanlara ağırlık veriyor. Teknik direktör Recep Uçar'ın, Gençlerbirliği maçında genç oyunculara daha çok şans vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Biletler satışa sunuldu

18 Ocak Perşembe günü saat 15.00'te RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçının biletleri Passolig tarafından satışa sunuldu. 
İşte Bilet Fiyatları:
Güney Alt Tüm Bloklar: 50 TL
Doğu Üst Tüm Bloklar: 100 TL
Doğu Alt Tüm Tribünler: 125 TL
Batı Alt Tüm Bloklar: 200 TL
Batı Balkon Tüm Bloklar: 250 TL
Misafir Tribün: 50 TL.