Kayserispor forması kazanmak isteyenler akın etti

Kayserispor'da 3 dönem Basın Sözcülüğü yapan şu anda da dışardan destek veren iş insanı Mustafa Tokgöz, yeni bir kampanya başlattı. Tokgöz, X hesabından yaptığı paylaşımda hangi kritere dikkat çekti. Tüm Detaylar Kayseri Haberimizde…

Kayserispor forması kazanmak isteyenler akın etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor sevdalısı iş insanı Mustafa Tokgöz, 1-0’lık Trabzonspor galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından mutluluğunu paylaştı. 
Sarı-Kırmızılı yönetimde uzun dönem Basın Sözcülüğü yapan Mustafa Tokgöz, galibiyetin ardından yaptığı paylaşımını beğenen, altına güzel yorum yapan 10 futbolsevere forma hediye edeceğini açıkladı. Tokgöz, ‘Ne kaddarrr güzell bir Pazarrr. Bu 3 puana 10 forma paylaşıma açıyorum. Beğeneceğim yorumların sahipleri Çarşamba günü Flamingo'dan formalarını alabilirler, daha önceden forma kazananlar olursa lütfen hakkını Kayserisporlu bir kardeşimize devretsin, sen en büyüksün’ ifadelerini kullandı. 
Formaların sadece Kayserispor taraftarına verilmesi adına bir kriter belirlediğini dile getiren Tokgöz, ‘Kampanya aslında burada bir kriter yok, amacım sadece ve sadece Kayserispor'lular olarak hediyeleşelim sevinelim. Onlarca forma aldım bahane bulup bulup dağıtacağız. Ve bu formaları sadece Kayserispor'lular kazanabilir.’ diye açıklama yaptı.