Kayserispor  - Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken detay

20 Aralık'ta gerçekleşecek Kayserispor - Fenerbahçe maçı öncesi, iki takımın 54 maçlık rekabetinde dikkat çeken detay. İstatistikler, geçmiş maç sonuçları ve son dakika gelişmeleri için Kayseri haberimizi tıklayın.

Kayserispor  - Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken detay
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında 20 Aralık Çarşamba günü saat 17:00'de Kayseri'de kritik bir karşılaşmaya çıkacak. 
Bu, iki takım arasındaki 55. randevu olacak. Geçmişe bakıldığında, Fenerbahçe'nin 34 galibiyetle üstünlüğü dikkat çekiyor. Kayserispor ise bu rekabette 9 kez 3 puan sevinci yaşadı. Geride kalan 11 maç berabere sonuçlandı.
Fenerbahçe, rakip filelere toplamda 118 gol bırakırken, Kayserispor 53 golle karşılık verdi. İki takım arasında oynanan en farklı maç, 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe'nin 7-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. Ayrıca, Kayserispor'un rakibine en büyük galibiyeti ise 4-1'lik skorlarla 2 kez gerçekleşti. 
İki takım arasında en gollü beraberlik ise 2017 sezonunda 3-3'lük skor ile tamamlandı. Son 10 karşılaşmada Fenerbahçe'nin net üstünlüğü göze çarparken, Kayserispor. sadece bir kez galip gelebildi. İlk galibiyetini 2006 yılında 1-0'lık skorla elde eden Kayserispor, bu maçta da sürpriz peşinde olacak.