Kayserispor'dan Talasgücü'ne... - İmzalar atıldı

Mondihome Kayserispor'un genç kanat futbolcusu Ethem Balcı, Talasgücü Belediyespor'a kiralandı. Balcı için imza töreni gerçekleştirildi.

Kayserispor'dan Talasgücü'ne... - İmzalar atıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un genç futbolcusu Ethem Balcı, Kayseri'nin 3. Lig temsilcisi Talasgücü Belediyespor'a kiralandı. Sezon başında 2. Lig ekibi İnegölspor'a kiralık giden ve devre arasından yeniden takıma dönen Balcı, şimdi de ikinci yarı için Talasgücü Belediyespor'a kiralık olarak gönderildi.
Sarı-lacivertli ekibe katılan Ethem Balcı için imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Yunus İloğlu ve yöneticilerle bir araya gelen Ethem, kendisini Sarı-lacivertli sözleşmeye imza attı.

Talasgücü Belediyespor'dan yapılan açıklamada, "Ethem Balcı Talasgücü Belediyespor’da... Kayserispor'dan kadromuza kattığımız kanat oyuncusu Ethem Balcı ile sözleşme imzaladık. Takımımıza ve oyuncumuza hayırlı olsun." denildi.

Kayserispor'dan Talasgücü'ne... - İmzalar atıldı

20 yaşındaki kanat oyuncusu Ethem Balcı bu sezon, Kayserispor'da 2 Türkiye Kupası maçına çıkarken, 1 gol atma başarısı gösterdi. İnegölspor formasıyla da 4 maçta 114 dakika şans buldu. İnegöspor'da oynadığı dakikalarda gol ve asist katkısı sağlayamadı.