Kayserispor'dan Konyaspor'a transfer

Kayserispor'da Erol Bedir ve Berna Gözbaşı dönemlerinde yöneticilik yapan Mehmet Kalem, 27 Kasım'da yapılacak olan Konyaspor Genel Kurulu'nda Bekir Akdemir'in yeni yönetiminde yer alacak. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan Konyaspor'a transfer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da 4 dönem yöneticilik yapan Mehmet Kalem, Konya yolcusu.

Kalem, Konyaspor’a yönetici oluyor. Süper Lig’de üst üste kötü sonuçlar alan Konyaspor, yönetimini seçecek. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamamıştı. 27 Kasım’da Yeşil-Beyazlılar, çoğunluğa bakılmaksızın genel kurul toplantısı yapacak. Konyalı iş insanı Bekir Akdemir, listesinde Kayserili Mehmet Kalem’i alıyor. Kalem, böylelikle 4 yıllık Kayserispor tecrübesini Konyaspor için verecek. Bundan sonra Konyaspor’un başarısı için mesai yapacak olan Kalem, 23 yıl görev yaptığı Konya’da 1922 Konyaspor’un uzun yıllar Başkanlığını yapmıştı. Kalem, bilgi ve tecrübesini Konyaspor için vereceğini belirterek, ‘Konyaspor benim için yabancı bir yer değil. Sağ olsunlar, beni de yönetimde düşünmüşler. Elimden geleni yapacağım. Hep birlikte Konyaspor’u başarılı eski günlerine döndüreceğiz’ ifadelerini kullandı.

Kayserispor'dan Konyaspor'a transfer

Bekir Akdemir de eski bir imam

Eğer, Bekir Akdemir, Konyaspor'a Başkan olursa, Kayserispor'dan sonra yine eski bir imam Başkanlık yapmış olacak. Kayserispor'da kısa zamanda büyük başarılara imza atan Başkan Ali Çamlı, bir ilki gerçekleştirmişti. Yine Kayserispor'da Berna Gözbaşı da Türkiye'nin ilk kadın Başkanı olarak tarihe geçmişti. 

Kayserispor'dan Konyaspor'a transfer

Kayseri Anadolu Haber olarak, Mehmet Kalem’e görevinde başarı diliyoruz.