Kayserispor'dan kimler geldi, kimler geçti?

Kayserispor'un 1993-94 futbol sezonundaki bir fotoğraf karesi, görenleri maziye götürdü. Teknik direktörlüğünü Samet Aybaba'nın yaptığı Sarı-Kırmızılı ekipte kaptanlık pazubandını Mustafa Uğur takıyordu. Kayserispor, o sezonu kaçıncı bitirdi? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan kimler geldi, kimler geçti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şu an Süper Lig’de mücadele eden ve 1966 yılından bu yana gerek futbolcularıyla, gerekse de taraftarıyla Türkiye’ye örnek olan Kayserispor’dan kimler geldi kimler geçti? Sarı-Kırmızılı takımın mazisinde büyük başarılar yer alıyor. Kayserispor’da 1993 futbol sezonunda forma giyen futbolcuların bulunduğu bir kare, görenleri eskiye götürdü. 
Mustafa Uğur’un kaptanlığını yaptığı 11 kadrosunda Ayaktakiler: Mehmet Soykök, Abdullah Duran, Zafer Tüzün, Ferhat Turunç, İlhan Sancaktar, Levent Kurt. Oturanlar: Salih Eken, Levent Devrim, Hayrettin Kılıç, Mehmet Şen ve Mustafa Uğur yer alıyor.
Mazisi şeref dolu başarılarla her zaman Kayseri’nin en büyük marka değeri olan şanlı Kayserispor, 1993-1994 sezonunda Türkiye 1.Ligi’nde mücadele ediyordu. Sarı-Kırmızılı takım, o sezonu 12. olarak tamamlamıştı. Kayserispor’un teknik direktörlüğünü ise Samet Aybaba yapmıştı. Aybaba, geçtiğimiz 3 yıl içinde de 2 kez Kayserispor’da teknik direktörlük yapmış, fakat başarılı olamamıştı.