Kayserispor'da yüzler gülüyor

Kayserispor, Kasımpaşa maçı için pusuya yattı. Süper Lig'de 19 puanla yükselişini sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda yüzler gülüyor. Teknik direktör Recep Uçar, Kasımpaşa maçı için nasıl tam kadro çıkaracak? Genç çalıştırıcının galibiyet planı ne? Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Kayserispor'da yüzler gülüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de son üç maçı kazanarak 19 puana ulaşan Kayserispor, Kasımpaşa maçı için pusuya yattı. Sarı-Kırmızılı takımda yüzler gülüyor. Kupa zaferinin ardından Alanya engelini aşan, Kayserispor, gözünü Kasımpaşa maçına dikti. Sarı-Kırmızılı takım, seriyi devam ettirmek için tüm kozlarını oynayacak. Uzun bir süre sonra tam kadro olan Kayserispor, İstanbul deplasmanından 3 puan ile dönerek, taraftarına altın değerinde 3 puan sunmak istiyor. 
Teknik direktör Recep Uçar, Kasımpaşa'ya karşı geçen hafta yedek kalan Olivier Kemen'i sahaya sürmeyi ve Mane'yi yedek bırakmayı planlıyor. Uçar’ın, Alanyaspor maçındaki iskelet kadroyu koruyarak 4-1-4-1 sistemiyle çıkması bekleniyor. Julian Jeanvier'in iyileşmesiyle birlikte eli güçlenen genç çalıştırıcının en büyük gol ayakları Mame Thiam ve Miguel Cardoso olacak. Boa Morte ve Miguel Cardoso ile kanatlardan etkili olmayı amaçlayan Uçar, aynı zamanda defansa ağırlığını kullanarak hızlı ataklarla gol bulmayı düşünüyor.
Kasımpaşa ile Kayserispor arasında oynanacak olan maç, 11 Kasım Cumartesi günü, İstanbul'daki Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak. Kayserispor, Kasımpaşa’yı deplasmanda yenerek ve milli araya moralli girmenin planlarını yapıyor.