Kayserispor'da yıldızı parlamıştı – Milli takıma davet edildi

14-17 Ekim tarihlerinde Kocaeli'nde olacak olan U19 Milli Takımımızın Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık maçları için aday kadrosu açıklandı. Geleceğin yıldızlarını barındıran kadroda, Kayserispor'dan da Baran Ali Gezek yer aldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da yıldızı parlamıştı – Milli takıma davet edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da milli gurur yaşanıyor. Son iki yıldır yaptığı çıkışla takımın gözdesi olan Baran Ali Gezek, U19 Milli Takımına davet edildi.

Ay-Yıldızlılar, 14-17 Ekim tarihleri arasında Arnavutluk ile karşılaşacak. Karşılaşma Kocaeli'de oynanacak. U19 Milli takımı, iki hazırlık maçın birden yapacak. Aday kadrosu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Aday kadro, Kayserispor’dan da Baran Ali Gezek’in olması Sarı-Kırmızılı camiada büyük sevinç yaşattı. Futbolcular, 8 Ekim Pazar günü saat 17.00'de TFF Beylerbeyi Tesisleri'nde toplanacak. Maçlar Kocaeli Gölcük Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Kocaeli taraftarının da millilerimize destek vermesi bekleniyor. 
Futbolseverler, sosyal medyada kenetlenerek, taraftarların maça gelmesi adına paylaşım yapıyorlar. Kayserispor’un parlayan yıldızı Baran Ali Gezek, elinden gelenin en iyisini yapacağını belirterek, milli formayı giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Gezek, geçtiğimiz ay da 19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı'nın 3-12 Eylül tarihleri arasında Samsun'da yaptığı hazırlık kampının aday kadrosuna davet edilmişti. Bu kez kaleci Mehmet Şamil Öztürk’ün davet edilmediği dikkatlerden kaçmadı.