Kayserispor'da yaprak dökümü - O futbolcu da ayrıldı

Kayserispor'da sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşmeler sürüyor. Sarı-Kırmızılı takımın İranlı Stoperi Majid Hosseini, devam edecek mi? Sözleşmesi sona eren tecrübeli defans oyuncusu ile görüşmeler nasıl sonuçlardı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da yaprak dökümü - O futbolcu da ayrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da transfer tahtasının henüz açılamamış olması taraftarı üzüyor. 
Sarı-Kırmızılı takımda yönetim, önceliği iç transfere verdi. Sözleşmesi sona eren futbolcularla tek tek görüşen yönetim, Majid Hosseini ile de masaya oturdu. Kayserispor’a Trabzonspor’dan gelen ve uzun vadede başarılı performans sergileyen İranlı ile anlaşma sağlanamadı. İranlı stoper, Kayserispor’un teklifini olumsuz yanıtladı. Dünya Kupasında gösterdiği performans ile dikkat çeken Hosseini, önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı takımda forma giymeyeceğini açıkladı. Sarı-Kırmızılı forma ile geçtiğimiz sezon 25 maça çıkan, yaşadığı sakatlıklardan dolayı beklentilerin altında bir performans gösteren Hosseini, 2 gole imza atarken, 1 de asist yaptı. Toplamda 2 bin 20 dakika ter döken İranlı’nın süper ligden gelecek teklifleri değerlendireceği gelen bilgilere arasında yer aldı.
Teknik direktör Çağdaş Atan, transferle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde 6-7 tane ilk on birde oynayabilecek oyuncu transfer edilmesi gerektiğine vurgu yapmıştı. Başkan Ali Çamlı ve yönetim kurulu, iç transferin yanı sıra transfer tahtasının açılması için yoğun mesai yapıyor. Geçtiğimiz hafta açılması beklenen tahtanın 2 hafta içinde açılacağı kulislerde konuşuluyor.