Kayserispor'da son dakika gelişmesi - O iş tamam!

Kayserispor yönetimi, iç transferde gaza bastı. Sarı-Kırmızılı takımda ayrıldığını açıklayan Majid Hosseini ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Kayserispor'da son dakika gelişmesi - O iş tamam!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da son dakika gelişmesi yaşandı. 
Başkan Ali Çamlı yönetimindeki Sarı-Kırmızılı kulüpte iç transferde gaza basıldı. Devam edip etmeyeceği merak edilen bazı oyuncularla görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Gün içinde sosyal medya hesabından Kayserispor’dan ayrıldığını açıklayan Hosseini ile ilgili flaş gelişme yaşandı. İranlı defans oyuncusu ile tüm pürüzler aşıldı. Sarı-Kırmızılı yönetim, Majid Hosseini ile prensip anlaşmasına vardı. İki sezon önce Trabzonspor’dan transfer edilen ve tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayan Hosseini, önümüzdeki sezon da Kayserispor forması giyecek. Transfer tahtasının kapalı olduğu Sarı-Kırmızılı kulüpte Hosseini ile yeniden anlaşma sağlanması camiada büyük sevince neden oldu. 
Uzun boyu ve güçlü fiziğinin yanı sıra tekniği ile de farkındalık oluşturarak, takımın başarısında önemli rol oynayan Hosseini, geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla 2 bin 20 dakika ter döktü. Toplamda 25 maça çıkan tecrübeli stoper, 2 gol atarken, 1 de asist yapma başarısı sağladı. 
Daha önce sözleşmesi sona eren Joseph Attamah ile prensip anlaşmasına varılmış, bunun yanı sıra Lionel Carole ile de söz kesilmişti. Attamah henüz takıma katılmazken, Carole ise, takımla birlikte birinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. 

Kayserispor'da son dakika gelişmesi - O iş tamam!

Hosseini, gün içinde Kayserispor'dan ayrıldığını açıklamıştı. Ardından prüzler aşılmış yönetim ile el sıkılmıştı.