Kayserispor'da sürpriz isim bugün forma giyebilir!

Kayserispor'u bu sezon sakatlıklar peşini bırakmıyor. Anthony Uzodimma ve Ali Karimi sezonu kapatırken, Majid Hosseini ve Julian Jeanvier, uzun süren sakatlıklar nedeniyle takıma çok az katkı sağladı. Bugün, sakatlıktan kurtulan sürpriz bir isim Karagümrük maçında şans bulabilir. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor'da Mehdi Bourabia da kart cezalısı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da sürpriz isim bugün forma giyebilir!

Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı can sıkarken, Julian Jeanvier'in sürpriz bir şekilde sahaya çıkma ihtimali bulunuyor.

Kayserispor'da sürpriz isim bugün forma giyebilir!

Defans hattında kimler şans bulacak?

Geçtiğimiz Nisan ayında sağ diz iç menüsküs yırtığı nedeniyle ameliyat olan 32 yaşındaki savunma oyuncusu için 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz hafta Pendikspor maçı kadrosunda yer alan ancak forma şansı bulamayan Gineli, takımdan ayrı bir şekilde çalışıyordu. Majid Hosseini ve Julian Jeanvier'in yokluğunda savunma hattında büyük sıkıntı yaşayan Kayserispor'da Ginelinin oynama ihtimali taraftarları heyecanlandırdı. Son olarak Kasımpaşa maçında forma giyen ve ardından Alanyaspor, Trabzonspor ve Pendikspor maçlarında sakat olduğu için oynayamayan Jeanvier, bugün forma giyerse savunma hattının Gineli ve Joseph Attamah'tan oluşması bekleniyor. Dimitrios Kolovetsios'un yavaş, Arif Kocaman'ın ise ardı ardına yaptığı hatalar takımı zor durumda bırakmıştı. Diğer yandan sakatlıktan kurtulan ve takımla birlikte çalışmalara katılan Lionel Carole'un bugün Karagümrük maçında oynamasına kesin gözle bakılıyor. 

Kayserispor'da sürpriz isim bugün forma giyebilir!

VAR Hakemi Andre Narciso olarak açıklandı

Kayserispor'a sezon başında AJ Auxerre takımından transfer olan ve 2020-2021 sezonunda da Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Julian Jeanvier, oynadığı maçlarda etkili bir performans sergilemişti. Sürekli sakatlık yaşayan Gineli, Asya kupasında tüm maçlarda ilk 11'de yer almış ve dönüşünde takıma katkı sağlamıştı. Sağlık ekibinin raporuna göre, Julian Jeanvier bugün forma giyip giymeyecek merakla bekleniyor. Kayserispor ile Karagümrük arasında oynanacak olan maç RHG Enertürk Enerji Stadyumunda bugün saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşmada Atilli Karaoğlan görev yapacak. Diğer yandan VAR hakemi de belli oldu. Kayserispor-Karagümrük maçında VAR'da Andre Narciso görev alacak. Narciso, Karagümrük-Fenerbahçe maçında da VAR odasında görev almıştı.