Kayserispor'da son durum ne?

Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Alanyaspor'u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı ekip, rakibine karşı 10 maçlık galibiyet hasretine son vermek ve galibiyet serisini sürdürerek, taraftarına 3 puan armağan etmeyi hedefliyor. Sarı-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor mu? Maç detayları ve daha fazlası için tıklayın.

Kayserispor'da son durum ne?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında 6 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'de RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Kırmızılılar, sahadan 3 puanla ayrılarak zirve tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor.

Julian Jeanvier dışında eksik oyuncu bulunmuyor

Teknik direktör Recep Uçar'ın yönetimindeki Kayserispor, Alanyaspor'a karşı son 10 lig maçında elde edemediği galibiyeti bu kez taraftarlarının desteğiyle almanın peşinde. Kadroda, sadece sakatlığı devam eden Julian Jeanvier bulunmuyor. Olivier Kemen, Hatayspor ve Iğdırspor maçında forma giyememişti. Son antrenmana katılan Kamerunlu futbolcu iyileşti. Kemen'in iyileşmesi takımda doping etkisi yaşattı.

Başkan Ali Çamlı, taraftar desteğine dikkat çekti

Başkan Ali Çamlı, maç öncesinde yaptığı açıklamalarda teknik heyet ve futbolculara olan inancını vurgularken, galibiyet için taraftar desteğine vurgu yaparak, tüm sporseverleri maça davet etti.
Son 3 resmi maçını kazanan Kayserispor, galibiyet serisini sürdürmek, rakibine karşı fobiyi kırmak ve taraftarına 3 puan armağan etmek istiyor. 

Takımın en büyük kozu Mame Thiam olacak

Sarı-Kırmızılı takım, bu sezon kendi evinde oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Bu moral ve motivasyonla Alanyaspor’u ağırlayacak olan Kayserispor’da tüm gözler Mame Thiam’da olacak. Senegalli, attığı 8 golle takımın en golcü ismi olarak dikkat çekiyor. 

Tüm gözler Tugay Kaan Numanoğlu'nün üzerinde olacak

Kayserispor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan maçta Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Bu önemli maçı yönetecek olan Numanoğlu, geçtiğimiz sezon da Kayserispor ile Alanyaspor maçında görev yapmıştı. Verdiği kararlar ile büyük tepki toplayan Numanoğlu'na karşılaşma öncesinde büyük tepki gelmişti. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, geçtiğimiz sezon Numanoğlu için ağır sözler sarf etmişti.