Kayserispor'da o isim ile yüzde 90 anlaşma sağlandı

Mondihome Kayserispor, teknik direktör arayışlarında sona yaklaştı. Teknik direktör Çağdaş Atan'ın görevi bırakmasının ardından yerine kim gelecek? Yeni teknik direktör ile yüzde 90 prensipte anlaşma sağlandı. Öte yandan Çağdaş Atan'ın, Kayserispor'dan izin alarak Başakşehir ile görüşme yaptığı öğrenildi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da o isim ile yüzde 90 anlaşma sağlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor, yeni bir teknik direktör arayışında sona yaklaştı. Sarı-Kırmızılı takım yeni teknik direktör ile yüzde 90 anlaşma sağladı. Teknik direktör Çağdaş Atan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Yeni teknik direktörün 9 Eylül Cumartesi günü Kayseri’ye geleceği öğrenildi. 

Prensip anlaşmasına varıldı

Mondihome Kayserispor, geçen sezon Ümraniyespor'u çalıştıran Recep Uçar ile el sıkıştı. Mondihome Kayserispor’u, herhangi bir pürüz çıkmaz ise Recep Uçar çalıştıracak. Bu gelişme, taraftarı heyecanlandırdı. Milli arada verilen izinin ardından takımın başında geçici olarak Altyapı Sorumlusu Tayfun Türkmen çıkmıştı.

Çağdaş Atan izin alarak mı ayrıldı?
Öte yandan teknik direktör Çağdaş Atan'ın sosyal medya aracılığıyla istifasını duyurduğu Mondihome Kayserispor'dan ayrılmadan önce Başakşehir'e gitmek için izin aldığı ileri sürüldü. İki takım arasında herhangi bir sorun olmadığı ve Atan'ın isteğine saygı gösterildiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kayserispor'da o isim ile yüzde 90 anlaşma sağlandı

Mondihome Kayserispor yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Recep Uçar'ın takıma nasıl bir etki yapacağı merak ediliyor. Uçar, toplamda 11 yıl Abdullah Avcı’nın ekibinde görev yapmıştı. Uçar’ın Kayseri’ye geldikten sonra takımla birlikte çalışmaların başında yer alacağı konuşuluyor. Son olarak Antalyaspor deplasmanından 1 puan alarak yenilmezliğini sürdüren Kayserispor, Milli ara sonrasında evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak. 

Kayserispor'da o isim ile yüzde 90 anlaşma sağlandı