Kayserispor'da neler oluyor?

Kayserispor'da sular durulmuyor... Tayfun Türkmen yeniden göreve döndü.. İlgini haberin detayları Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'nin Kayseri Haberlerinde yer alıyor...

Kayserispor'da neler oluyor?

Kayserispor’da neler oluyor?

Sarı-Kırmızılı takımda sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz hafta içinde Altyapı Koordinatörlüğünden istifa eden Tayfun Türkmen, görevine geri döndü. Kulüpten konuya ilişken herhangi bir açıklama gelmezken, Türkmen’i, Başkan Ali Çamlı’nın geri çağırdığı ileri sürüldü. Süper Lig’de toplamda 7 maçtır galip gelemeyen ve kalesinde 17 gol gören Kayserispor’da sportif başarısızlığın yanı sıra yönetim anlamında da yaşanan bu olay, ‘Kayserispor’da neler oluyor?’ sorusunu da beraberinde getirdi. 

Kayserispor'da neler oluyor?

ALTYAPIDA KİM SORUMLU OLACAK?
Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Tayfun Türkmen ve Murat Duman hakkında sert açıklamalarda bulunmuş, ardından da Tayfun Türkmen, istifa ettiğini açıklamıştı. Türkmen’in yerine Alper Kelkitli Altyapı Koordinatörlüğü görevine getirilmişti. Türkmen’in geri dönmesiyle birlikte oluşan bu durum sonrasında hangi ismin sorumlu olacağı kafaları karıştırdı. 
Geçtiğimiz hafta içinde kadro dışı bırakılan Talha Sarıarslan affedilip, sözleşmesi de 2 yıl uzatılmıştı. Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl bir gelişme yaşanacak?

HABER: VOLKAN TÜRMENOĞLU