Kayserispor'da hayal kırıklığı yaşattı! Mehdi Bourabia Kayseri'de devam edecek mi?
Kayserispor'un sezon başında 1 milyon Euro'ya imza attırdığı Mehdi Bourabia beklentilerin altında kaldı. Tecrübeli oyuncu ile yeni sezanda devam edilecek mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.
Kayserispor’da Mehdi Bourabia defteri kapandı mı? Sarı-Kırmızılı takıma geçtiğimiz sezon Frosinone’dan kiralık olarak gelen Mehdi Bourabia, tam bir hayal kırıklığı yaşattı.
İlk geldiğinde bazı maçlarda sorumluluk alarak önemli işlere imza atan Mehdi, aynı başarıyı bu sezon gösteremedi. Sezon başında ilk etap kamp çalışmalarına katılmayan Faslı, çıktığı 30 maçta 1 gol atarken, 4 kez de asist yaptı.
Yüksek maaş aldı, düşük katkı sağladı
Kayseri’de oynanan ve Kayserispor’un 1-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında fileleri havalandıran Mehdi, geçen sezonki performansını mumla arattı. Transfer yasağını fırsat bilen ve sezon başında 1 milyon 250 bin Euro isteyen Mehdi, 1 milyon Euro’ya imza atmıştı.
Kayserispor’dan sessiz veda
Takımın en çok para alan futbolcusu olmasına rağmen sorumluluktan kaçan Mehdi’nin sözleşmesi sona erdi. Tecrübeli futbolcu Kayseri’den ayrıldı. Yeni sezonda Kayserispor’da düşünülmeyen Mehdi, Konyaspor ve Başakşehir maçlarında etkili oynadı. Bu iki maç dışında vasatı yakalayamayan Mehdi, Çaykur Rizespor maçında attığı gol sonrası sevinç yaşamayarak, ayrılacağının sinyalini vermişti.
Geçmiş sezon performansı umut vermişti
Kayserispor’da merkez orta saha pozisyonunda oynayan Faslı oyuncu, yüksek teknik kapasitesine rağmen kendini maçlara vermemesi yılın en kötü transferi olarak yorumlandı. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon da Kayserispor’da 13 maça çıkmış ve 3 gol, 1 asistlik katkı sağlamıştı.