Kayserispor'da dikkat çeken ayrıntı

Kayserispor'da haftalar sonra galibiyetin gelmesiyle birlikte yüzler gülüyor. Lionel Carole'un bu hafta Karagümrük maçında oynamasına kesin gözle bakılıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da dikkat çeken ayrıntı

Kayserispor’da, Lionel Carole’un bu hafta sonu Karagümrük maçında oynayabilecek olması var olan moralleri arttırdı.

Son yapılan antrenmanda Fransız sol bek ile, kaptan Gökhan Sazdağı’n, son derece neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı. İkilinin antrenmanda hırslı ve istekli oluşu ‘İşte özlenen tablo’ yorumunu da beraberinde getirdi. Son 3 haftadır forma giyemeyen sakatlıktan yeni kurtulan Carole, Pendikspor maçında iyileşmesine rağmen riske edilmemişti. Özellikle Hasan Ali Kaldırım’ın düşük performansıyla büyük savunma zaafı yaşayan Kayserispor’da, Lionel Carole’un oynar duruma gelmesi doping etkisi oluşturdu. Genç çalıştırıcı Burak Yılmaz, Pendikspor maçında üst üste hata yapan Hasan Ali Kaldırım’ı karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan almış ve yerine Kartal Kayra Yılmaz’ı dahil etmişti. Ramazan Civelek, sol beke geçerken, Kartal da orta alandaki boşluğu doldurarak başarılı bir oyun çıkarmıştı.

Kayserispor'da dikkat çeken ayrıntı

Mehdi Bourabia da forma giyemeyecek

Sarı-Kırmızılı takımda bu hafta sonu sakatlığı devam eden Julian Jeanvier, Majid Hosseini ve Ali Karimi’nin yanı sıra kart cezalısı Mehdi Bourabia, forma giyemeyecek. Faslı oyuncunun çift sarı karttan kırmızı kart görmesi takımı epey bir zora sokmuştu.

Bu hafta Karagümrük maçında forma giyemeyecek olan Mehdi, Fenerbahçe karşısında forma giyebilecek.