Burak Yılmaz'dan dikkat çeken açıklama

Kayserispor, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda Karagümrük'ü ağırlayacak. Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takımda hedef: mutlak 3 puan. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken açıklama

Kayserispor’da tüm hazırlıklar 3 puan üzerine yapıldı.

40 puanla 12. basamakta yer alan Sarı-Kırmızılılar, ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta 4-1 mağlup olduğu Karagümrük FK’yı gözüne kestirdi. Uzun bir aranın ardından şeytanın bacağını kırarak, Pendikspor’dan 3 puan alan ve rahat bir nefes alan Kayserispor, taraftarının desteğiyle rakibini mağlup edip, kümede kalmayı metamatiksel olarak garantilemek istiyor. Kart cezalısı Mehdi Bourabia, sakatlığı bulunan Majid Hossenini, Ali Karimi ve Julian Jeanvier gibi önemli isimlerden faydalanamayacak olan Sarı-Kırmızılı takımda morallerin son derece yüksek olması yönetimin de yüzünü güldürdü.

Burak Yılmaz'dan destek çağrısı

Teknik direktör Burak Yılmaz, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftarı desteğe davet etti. Yılmaz, ‘Sevgili taraftarlarımız, Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Sizleri bu maça bekliyoruz. Tek amacımız, sizleri mutlu etmek. Sizler bu takımın sahibisiniz. İnşallah, bizler de sizleri mutlu etmek için cumartesi günü sahaya çıkacağız. Lütfen destek ve duanızı esirgemeyin, sizleri maça bekliyoruz’ ifadelerini kullandı. Kayserispor-Karagümrük maçı 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda başlayacak. Yoğun ilginin beklendiği maçta Atilla Karaoğlan görev yapacak.