Kayserispor'da Değişim Rüzgarları

Kayserispor'da defans hattında değişim yaşanacak! İran Milli Takımına davet edilen Majid Hosseini'nin yerine Yunan stoper Dimitrios Kolovetsios'un oynamasına kesin gözle bakılıyor. Teknik direktör Recep Uçar, eksiklere rağmen güçlü bir performans beklediğini belirtti. Detaylar Kayseri haberimizde!

Kayserispor'da Değişim Rüzgarları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Majid Hosseini’in Asya Kupası için İran Milli takımına davet edilmesiyle birlikte gözler, Yunan stoper Dimitrios Kolovetsios’a çevrildi.
Teknik direktör Recep Uçar, Trabzonspor maçının ardından Kolovetsios'u övgüyle anarak, ‘Sizlerin huzurunda özür diliyorum. Benim şu anda 5 stoperim var. O da etkiliyor. Kendisi adına üzgünüm. Bugün giren, oynayan tüm oyuncular hepsi muazzamdı. Kolovetsios, bir dakika oynasa bile benim için değerli bir kaptan ve kişilik.’ İfadelerini kullanmıştı. 
Olivier Kemen'in takımdan ayrılması ve Hosseini, Carlos Mane ve Julian Jeanvier'in Asya ve Afrika Kupası için ülkelerine gitmeleriyle birlikte, genç çalıştırıcı Uçar'ın nasıl bir sistemle değişiklik yapacağı merak konusu oldu. Uçar, tüm futbolcuların kendisi için değerli olduğunu vurgulayarak, ‘Eksiklerimize rağmen güçlü bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Taraftarımızı Pazar günü desteğe bekliyoruz’ dedi. 
Kayserispor, Sivasspor maçı için hazırlıklarını sürdürürken, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. Maç, 7 Ocak Pazar günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak. Geçtiğimiz sezon Kayserispor, Kayseri’deki maçı 4-1 kazanmış, Sivasspor’daki karşılaşma ise 1-1 beraberlik ile sonuçlanmıştı.