Kayserispor'da Büyük Değişim: Şaşıracaksınız!

Kayserispor'un zaman tüneline girdik ve son 3 yıl içinde büyük kadro değişiminin yaşandığını gördük. 2020'den bugüne kadar kadronun değişiminde, sadece iki futbolcu devam ediyor. Peki bu oyuncular hangileri? Sarı-Kırmızılı takım, 13 Eylül 2020'den bu yana kadrosunu baştan aşağı değiştirdi. Şaşırtan detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da Büyük Değişim: Şaşıracaksınız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, bundan tam 3 yıl önce, 13 Eylül 2020 tarihindeki kadrosundan neredeyse tamamı değişti. Kadrodaki büyük değişime şaşıracaksınız. Bu uzun süreçte, sadece 2 futbolcu, halen devam ediyor. Bu süreç içinde sürekli transfer yapılmasının dezavantajını yaşıyoruz. Transfer tahtasının kapalı olmasının en büyük açıklaması olan bu ayrıntı takıma gönül verenleri derinden üzüyor. 
2020 yılında Kayserispor’un, kadrosunda bulunan futbolcular şunlardı: Silviu Lung, Oğuzhan Çapar, Hasan Hüseyin Acar, Muguel Lopes, Zoran Kvrzic, Ömer Uzun, Cristian Sapunaru, Yasir Subaşı, Anthony Uzodimma, Gustavo Campanharo ve Mario Sitim. Yedeklerde ise İsmail Çipe, Doğan Alemdar, Emre Demir, Eray Özbek, Adem Doğan, Zekariya Kartal ve Muhammed Emre Arıkan yer alıyordu.
Günümüzde ise Kayserispor'un ilk 11'i şu oyunculardan oluşuyor: Bilal Bayazit, Anthony Uzodimma, Majid Hosseini, Dimitrios Kolovetsios, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Olivier Kemen, Joseph Attamah, Ali Karimi, Mame Thiam ve Gökhan Sazdağı. Yedek kadroda ise Ramazan Civelek, Carlos Mane, Mehmet Şamil Öztürk, Arif Kocaman, Ahmet Kapan Malatyalı, Hayrullah Erkip ve Ethem Balcı yer alıyor.

Kayserispor'da Büyük Değişim: Şaşıracaksınız!

Kayserispor'un kadro değişimi, uzun vadeli hedeflere ulaşma yönünde büyük sıkıntı çıkarırken, en büyük dezavantaj ise, uyum süreci ve istikrarsızlık olarak göze çarpıyor. Süper Lig'deki 2020’den bu yana sadece Muhammed Emre Arıkan ve Anthony Uzodimma takımda devam ediyor. Geçmişten bugüne yaşanan bu büyük değişim, Kayserispor'un istikrarsız gidişatındaki ayrıntı olarak görünüyor. Kayserispor'da 3 yıl önce teknik direktör Bayram Bektaş idi, şu an ise Recep Uçar görev yapıyor.