Taraftar bu transfere bayılacak – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor'un transfer atağı devam ediyor, Sarı-Kırmızılı takım,  Julian Jeanvier ve Onurcan Piri'den sonra bomba bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Taraftar bu transfere bayılacak – Kayserispor Haberleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Daha önce Julian Jeanvier ve Onurcan Piri ile de anlaşma sağlayan Kayserispor, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Şu an için tek sorun transfer yasağı. Yönetim de bugün toplamda 604 gündür kapalı olan transfer tahtasını açmak için TFF’ye başvuracak. Teknik direktör Recep Uçar ile yapılan imza töreninde Başkan Ali Çamlı, 2 sorunlu dosyanın kaldığını ve 13 Eylül Çarşamba günü de bu problemlerin tamamen temizlenip, transfer tahtasının açılacağını duyuurmuştu.

Teknik direktör Recep Uçar’dan onay geldi
Kayserispor’un yeni teknik direktörü Recep Uçar, 6-7 bölgeye transfer yapılmasının gerektiğini dile getirmişti. Uçar, yönetimle birlikte senkronize bir çalışma sürdürerek, takımın yapısına ve ekonomisine uygun oyuncu alacaklarını kaydetmişti. 

Taraftar bu transfere bayılacak – Kayserispor Haberleri 

Geçtiğimiz sezon kadrosundan toplamda 11 oyuncuyla yolları ayıran Kayserispor, Adana Demirspor'dan Yusuf Erdoğan ile prensip anlaşmasına vardı.Teknik direktör Recep UÇar da Yusuf Erdoğan transferine onay verdi. 
Yusuf Erdoğan'ın transferi, Kayserispor'un hücum hattını güçlendirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Transfer çalışmalarının yasağın kaldırılmasıyla birlikte hız kazanacağı konuşuluyor. 

Transfer çalışmaları ne durumda?

Yusuf Erdoğan ile prensip anlaşmasına varılırken, transfer çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. 
Kayserispor'un transfer çalışmaları hakkındaki gelişmeleri sizlere doğru ve güncel bir şekilde aktarmaya devam edeceğiz. Kayserispor haberlerini Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberlerinden takip edebilirsiniz. 
31 yaşındaki başarılı sol kanat oyuncusu 1461 Trabzon, Trabzonspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Kasımpaşa ve Adana Demirspor formaları giydi.