Kayserispor'da Burak Yılmaz 5 maçtır kazanamıyor

Kayserispor'da Recep Uçar'dan sonra göreve gelen Burak Yılmaz, 10 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi 5 beraberlik aldı ve beklentilere olumlu yanıt veremedi. Bu süreçte kart cezalıları ve sakatlıklar da büyük etken oldu. Ayrıntılar Kayseri Haberimizde...

Kayserispor'da Burak Yılmaz 5 maçtır kazanamıyor

Kayserispor’da işler yolunda gitmiyor.

Sarı-Kırmızılı takım, son oynadığı 5 maçtan da 3 puan alamadı. Adana Demirspor maçında son derece etkili oynayan, pozisyonlara giren Sarı-Kırmızılı takımda kaleci Bilal Bayazit ön plana çıktı. Recep Uçar’ın ayrılmasının ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz’ın karnesi çok zayıf. Genç çalıştırıcı, 10 maçtır Sarı-Kırmızılı takımı çalıştırıyor. Bu maçlarda, 2 galibiyet alan Yılmaz, 3 yenilgi, 5 de beraberlik alarak 11 puan toplayabildi.

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, Başakşehir ve Ankaragücü maçlarından 3 puanla ayrıldı. Son oynanan Adana Demirspor maçında 6 as oyuncusundan yararlanamayan genç çalıştırıcı, takıma direnç kazandırırken, forvet mevkiinde futbolcuların yetersiz kalmasından dolayı beklentilere yanıt veremedi. Genç çalıştırıcı, en son Kayseri'de Ankaragücü maçında 3 puan kazandı. Bu maçtan sonra oynanan 5 maçta, 2 beraberlik, 3 yenilgi alındı. Sarı-Kırmızılı takım, 37 puanla 14. basamakta yer aldı.

Defans hattındaki istikrarsızlık, orta alanın yeteri kadar pozisyon üretememesi karşısında rakiplerine üstünlük kurumayan Kayserispor, Trabzonspor engelini kayıpsız aşarak, rahat bir nefes almak istiyor.