Kayserispor'da bir ayrılık daha mı yaşanacak?

Kayserispor'un Portekizli yıldızı Carlos Mane'nin geleceği belirsiz. Portekizli, sözleşme yenileme ve takımdaki durumu hakkında son gelişmeler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Kayserispor'da bir ayrılık daha mı yaşanacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, Olivier Kemen’in, alacaklarının zamanında ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılmasının ardından taraftar endişeli.

Kemen'in ayrılmasının ardından gözler Carlos Mane'ye çevrildi. Mane, Kayseri'de kalmak istediği ve hakkında çıkan ayrılmak istediği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Mane’nin takımda kalmak istediği fakat fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu ileri sürüldü. Mane, Kayserispor'daki üç yıllık deneyimini değerlendirirken, ilk yılın zorlu geçtiğini ancak sonrasında olumlu geçtiğini belirtti. Kendisinin gelişiminden ve şehirden memnun olduğunu ifade eden Mane, kulübün sözleşme yenileme teklifine henüz net bir yanıt vermediğini kaydetti.

Kayserispor'da bir ayrılık daha mı yaşanacak?

Portekizli oyuncu, daha az forma şansı bulduğu için mutsuz olduğu yönünde haberlerle gündeme geldi. Mane, ‘Kayseri harika bir şehir. Yönetim ve kulüp çok istikrarlı. Burada kalmak ya da başka bir ülkeye taşınmak arasında kararsızım kaldım. Gençliğimdeki gibi düşünmüyorum artık, daha farklı bir bakış açım var. Portekiz'e geri dönebilirim, ama bu belki üç ya da dört yıl sonra olur’ şeklinde konuştu.
Öte yandan, Mane'nin ödeme konusunda Kemen'in aksine ödemelerin gecikmesini sorun yapmadığı belirtiliyor. Carlos Mane’nin sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona eriyor. Kayserispor yönetiminin Carlos Mane'nin geleceği konusunda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.