Kayserispor'da Beşiktaş maçı öncesinde eksikler can sıkıyor!

Kayserispor Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Zorlu maç öncesinde eksikler can sıkıyor. Teknik direktör BUrak Yılmaz'ın, hangi 11'i sahaya süreceği merak ediliyor. Kayserispor Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Beşiktaş maçı öncesinde eksikler can sıkıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Beşiktaş maçına hazır. Sarı-Kırmızılı takım, tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu. Kayserispor, yeni transferleriyle güç kazanırken, eksikler de can sıkıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, Beşiktaş maçına hangi 11 ile çıkacak? Tüm soruların yanıtını Kayseri Haberimizde.

Süper Lig’de son 9 maçında 3 puan sevinci yaşayamayan Kayserispor, güçlü rakibini mağlup ederek, bu şanssızlığını kırmak istiyor. Yeni transferinden de boy göstereceği maç öncesinde futbolcuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Asya ve Avrupa Kupalarına giden oyuncuların dönmesi, yeni transferlerin hazır ve oynayacak olması takım içinde rekabeti arttırdı.

Kartal Beşiktaş maçında cezalı!

Gaziantep FK maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Kartal Kayra Yılmaz, eski takımına karşı forma giyemeyecek. Diğer yandan yine Gaziantep maçında sakatlığından ötürü oynamayan Ali Karimi, iyileşti. İranlının, Beşiktaş maçında oynaması bekleniyor. Asya Kupasından dönen Majid Hosseini’nin durumu kesinlik kazanmadı. Yokluğu fazlasıyla hissedilen Hosseini’nin de oynamasının zor olduğu öğrenildi. Carlos Mane de yine sakat oyuncular arasında bulunuyor.

Yeni transferler oynayacak mı?

Yeni transferler Beşiktaş maçında oynayacak mı? Bu soru da yarın maç saatinde netlik kazanacak. Sarı kırmızılı kulüp, Otobak Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia’yı renklerine katmıştı. 12 Şubat Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşmada Kadir Sağlam düdük çalacak. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı.