Kayserispor'da Bahoken şoku yaşanıyor

Kayserispor'un Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybettiği maçta Stephane Bahoken'in yaşadığı sakatlık korkuttu . Kamerunlu oyuncunun durumu belirsizken, İstanbulspor maçında forma giymeme ihtimali teknik direktör Recep Uçar'ı kara kara düşündürüyor.

Kayserispor'da Bahoken şoku yaşanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Eleme maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldiği maçta 2-1 mağlup oldu. Maçın uzatma dakikalarında talihsiz bir olay yaşandı. Karşılaşmaya 76’ıncı dakikada Ramazan Civelek'in yerine dahil olan Kamerunlu golcü Stephane Bahoken, uzatma dakikalarında rakibiyle girdiği pozisyon sonrası sakatlık geçirdi.

Bahoken'in acı içinde kendisini yere bırakması, ciddi bir sakatlık yaşadığı endişelerini de beraberinde getirdi. Kamerunlu değiştirilmesi için kulübeye işaret etti. Bahoken'in sakatlığı konusunda gözler sağlık ekibine çevrildi. Bahoken'in 22 Ocak Pazartesi günü İstanbulspor maçında forma giyme ihtimali düşük görünüyor. 

Thiam'ın Pendikspor ile anlaşması, Bahoken'in sakatlanması, Gökhan'ın kart cezalısı olması camiada büyük üzüntüye neden oldu. Bahoken'in oynamaması durumunda Talha Sarıarslan'ın 11'de görev yapması bekleniyor.