Kayserispor'da Adana öncesi doping etkisi yaşattı

Kayserispor'da kaleci Bilal Bayazit ile Arif Kocaman, cezalarını tamamladı ve Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Diğer yandan Kartal Kayra Yılmaz ise, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Genç oyuncu Adana'da yok. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da Adana öncesi doping etkisi yaşattı

Kayserispor’da geçtiğimiz hafta forma giyemeyen Bilal Bayazit ve Arif Kocaman’ın dönmesi motivasyonu arttırdı.

Bilal, Alanyaspor maçında itirazdan dolayı sarı kart görmüş ve cezalı duruma düşmüştü. Arif Kocaman da Hatayspor maçında rakibine yaptığı faul sonrası hakem Halil Umut Meler tarafından direkt oyun dışı kalmıştı. Bilal, tek maçlık cezasını tamamlarken, Arif de iki maç cezasını tamamladı. Bu iki oyuncu Adana Demirspor maçında görev yapacak. Diğer yandan Kartal Karya Yılmaz ise, cezalı duruma düştü. Genç orta saha oyuncusu, gördüğü kırmızı kartla Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Kayserispor'da Anada öncesi doping etkisi yaşattı

Burak Yılmaz uyardı

Sarı-Kırmızılı takımda bu hafta Adana Demirspor maçında Kartal Kayra Yılmaz’ın yanı sıra sakatlığı devam eden Majid Hosseini de yok. Diğer yandan Hasan Ali Kaldırım, Mehdi Bourabia, Ramazan Civelek, Miguel Cardoso ve Mehmet Eray Özbek’in 3’er sarı kartı bulunuyor.

Teknik direktör Burak Yılmaz, bu oyuncuları uyararak, daha dikkatli olmaları konusunda söylemde bulundu. 

Kayserispor'da Anada öncesi doping etkisi yaşattı