Kayserispor, Burak Yılmaz ile sadece iki kez kazandı

Kayserispor'da işler yolunda gitmiyor. Recep Uçar'dan sonra takımın başına geçen Burak Yılmaz, şu ana kadar sadece 2 maç kazandı. Yönetimin son 4 maçta 1 puan alan teknik direktör Burak Yılmaz'a karşı tavrı merak ediliyor. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor, Burak Yılmaz ile sadece iki kez kazandı

Kayserispor’da düşüş devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı takım, evinde Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Milli araya puansız giren Kayserispor, Milli ara sonrasında da kaybetti. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, final niteliğindeki maçı adeta rakibine hediye etti. Julian Jeanvier’in yaptığı hata sonrası İstanbul temsilcisi 1-0 öne geçti. Rakibine karşı etkili bir oyun sergilediği zamanda yapılan bu hata, ardından da gelen kırmızı kart tüm dengeleri alt üst etti. Son 4 maçta, sadece 1 puanın alınması tehlike çanlarının çalmasına neden oldu. 36 puanda kalan Sarı-Kırmızılı takım, 14 yıl sonra Kasımpaşa’ya Kayseri’de kaybetti. Alanyaspor maçından sonra Kayseri’de Kasımpaşa’ya da mağlup olunması tepkileri de beraberinde getirdi.

Kayserispor, Burak Yılmaz ile sadece iki kez kazandı

Burak Yılmaz, sadece 2 maç kazanabildi

Teknik direktör Recep Uçar’ın ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz’ın, şu ana kadar sadece 2 galibiyet alması dikkatlerden kaçmadı. Yönetimin bu yönde nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.