Kayserispor bir ilki daha başardı

Kayserispor, teknik direktör Recep Uçar yönetiminde Süper Lig'de dikkat çekici bir yükselişe imza atıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'unu deplasmanda mağlup ederken, rakibinin iç sahadaki üstünlüğüne de son verdi.

Kayserispor bir ilki daha başardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de Kayserispor fırtınası sert esiyor.

Sarı-Kırmızılı takım, teknik direktör değişiklikleriyle birlikte lige damgasını vurmaya devam ediyor. Recep Uçar'ın göreve gelmesiyle birlikte ivme kazanan Kayserispor’un, son kurbanı Trabzonspor oldu.

Recep Uçar, Trabzonspor'a ters geliyor

Trabzon'da oynanan maçta, Kayserispor, Abdullah Avcı'nın yönetimindeki Trabzonspor'a karşı muhteşem bir performans sergiledi. Uzun süredir iç sahada yenilmezlik unvanını koruyan Trabzonspor'u Recep Uçar yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, mağlup etmesini başardı. Bu sonuçla birlikte, Trabzonspor, 40 maçlık iç saha serisinde ikinci yenilgisini aldı. Toplamda 40 maçta Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada son 40 maçta, sadece 2 yenilgi aldı. Bu yenilgileri de Recep Uçar’dan alması dikkatlerden kaçmadı. 

Kayserispor, bir başarının altına daha imza attı

Diğer yandan teknik direktör Recep Uçar, Trabzonspor’un bir unvanına daha son verdi. Genç çalıştırıcı, toplamda 231 gündür kendi evinde gol atan Karadeniz temsilcisine çelmeyi taktı. Trabzonspor, evinde oynadığı son 231 gün içinde ilk kez gol atma başarısı gösteremedi. Karadeniz temsilcisi geçtiğimiz sezon 16 Nisan’da Beşiktaş ile golsüz berabere kalmıştı. Kayserispor da 24 Nisan’da Trabzonspor’u, Trabzon’da 4-3 mağlup etmişti.

İyiki Çağdaş Atan gitmiş

Kayserispor, bu galibiyetle ligdeki çıkışını sürdürürken, Trabzonspor ise bu yenilgiyle büyük bir hayal yaşadı. Recep Uçar'ın takımın başına geçmesiyle birlikte Kayserispor'un performansında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Genç teknik direktör, rakibi Abdullah Avcı'ya karşı önemli bir üstünlük sağlayarak, adından başarıyla söz ettirdi. Kayserispor taraftarı, son 6 haftaya damgasını vuran Recep Uçar için 'İyi ki Çağdaş Atan gitmiş. İyi ki Recep Uçar gelmiş. Kayserispor özüne döndü' yorumu yaptı.