Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya sevgi seli – Transfer Tahtası açıldı mı?

Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı, İstanbul ziyaretinde taraftarların coşkulu desteğiyle moral buldu. Sarı-Kırmızılı takımda Transfer tahtası açıldı mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya sevgi seli – Transfer Tahtası açıldı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı, takımın transfer tahtasını açmak için İstanbul'a gitti. Çamlı, burada taraftarların sevgi seli ile karşılandı. Taraftarlar, otel çıkışında Başkan Çamlı'ya büyük bir destek göstererek, ‘Ali Çamlı buraya, üçlü çektir tayfaya' tezahüratlarıyla moral verdi.
Toplamda 605 gün boyunca kapalı olan transfer tahtasının açılmasıyla ilgili resmi bir açıklama olmasa da, daha önce prensip anlaşmasına varılan futbolcuların lisanslarının gün içinde çıkartılacağına dair bilgiler ortaya çıktı. Bu gelişme, Kayserispor taraftarları ve futbol camiası için büyük bir heyecan oluşturdu.
Ali Çamlı'nın taraftarların isteğini geri çevirmediği üçlü çekme anı, videoyla kaydedildi. Transfer tahtasının açılmasıyla birlikte, Kayserispor'un önümüzdeki dönemde hangi oyuncuları kadrosuna katacağı merak konusu oldu.  Başkan Ali Çamlı'nın transfer hamleleri sarı-kırmızılı takıma gönül veren sporseverlerin taktirini kazandı. 
Merak edilen en büyük olay ise, hangi oyuncularla anlaşıldı ve yeni futbolcuların Gaziantep FK maçına yetişip yetişmeyeceği oldu.