Kayserispor Başakşehir maçına kilitlendi!

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, 19 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Başakşehir FK'nın konuğu olacak. Sarı-Kırmızılı takım, Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Başakşehir engelini kayıpsız aşarak, 10 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncu var mı? Başakşehir FK Kayserispor maçı hangi gün, nerede, saat kaçta başlayacak. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor Başakşehir maçına kilitlendi!

Kayserispor, Süper Lig'de 10 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takımda tüm planlar galibiyetten yana kuruldu. Son 3 haftayı beraberlikle tamamlayan Kayserispor, 19 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Başakşehir FK'nın konuğu olacak. Bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak olan Sarı-Kırmızılı takım, 18 Şubat Pazar günü hava yoluyla İstanbul'a gidecek ve maç saatini beklemeye koyulacak.

Kayserispor Başakşehir maçına kilitlendi!

Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor

Majid Hosseini dışında eksik oyuncusu bulunmayan Kayserispor'da oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Sarı-Kırmızılı takımda geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Kartal Kayra Yılmaz da İstanbul kafilesinde yer alacak. Kayserispor, yeni transferleriyle birlikte Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Başakşehir engelini kayıpsız aşarak, yeni bir sayfa açmak istiyor.

Başakşehir FK Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?

29 puanla tehlike hattına yakın olan Sarı-Kırmızılı takım, haftayı 3 puanla tamamlayarak, alt taraftan hızlı yukarı tırmanmanın hesabını yapıyor. Başakşehir FK ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşmada Hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maç 0-0 tamamlanmıştı.