Kayserispor Ankaragücü maçına hazır!

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Başakşehir'i deviren Kayserispor, 24 Şubat Cumartesi günü sahasında Ankargücü'nü ağırlayacak. Kayserispor-Ankaragücü maçı saat kaçta başlayacak? Sarı-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncular var mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor Ankaragücü maçına hazır!

Kayserispor, Süper Lig'in 26. hafta müsabakasında Ankaragücü'nü konuk edecek.

Sarı-Kırmızılılar, ligin ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu Başkent temsilcisini yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de galibiyet serisi yakalamak istiyor. Aynı zamanda rakibinden rövanşı da almayı hedefleyen Kayserispor'da hazırlıklar tamamlandı. Sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve sarı kart cezalısı Ali Karimi dışında eksik oyuncusu bulunmayan Sarı-Kırmızılı takımda oyuncuların hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Başakşehir FK'yı yenerek, 10 haftalık hasrete son veren Kayserispor, taraftarına güveniyor.

Gökhan Sazdağı taraftarı maça davet etti

Uzun zaman sonra hafta sonu maç yapacak olan Sarı-Kırmızılı takımda kaptan Gökhan Sazdağı, çok zor bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftar desteğini tribünde görmek istediklerini söyledi. Son 4 maçta yenilmediklerini ve her geçen hafta daha iyi oyun ortaya koyduklarını aktaran Sazdağı, "Geçtiğimiz hafta sonu çok kritik bir maç kazandık. Beşiktaş'tan sonra Başakşehir maçında da çok iyi oynadık. Yeni transferlerin gelmesi, sakatların iyileşmesi ve milli takıma giden arkadaşlarımızın dönmesiyle birlikte bilinmiş Kayserispor hüviyetine büründük. Bu hafta 6 puan değerinde bir maça çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Maçta Turgut Doman düdük çalacak

Kayserispor-Ankaragücü maçı 24 Şubat Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşmada Turgut Doman düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynann maç 3-0 Ankaragücü'nün üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.