Kayserispor'a farklı tarife

Kayserispor yine hakem kurbanı oldu. Kayserispor – Adana Demirspor maçında orta hakem Kadir Sağlam, kaleci Ertaç'ın Thiam ve Arif'e yaptığı faulü es geçerek, penaltı vermedi. Aynı gün akşam oynanan Fenerbahçe – Karagümrük maçında hakem Arda Kardeşler ise, benzer pozisyonda penaltı verdi. Ayrıntılar haberimizde…

Kayserispor'a farklı tarife
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un yine puanı heba oldu. Sarı-Kırmızılı takım, sahasında Adana Demirspor’u ağırladı. Maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Maçın orta hakemi Kadir Sağlam, yine verdiği kararlar ile tepkileri üzerine topladı. Sağlam, bir pozisyonda Sarı-Kırmızılı takımın lehine net penaltı kararını vermedi. Pozisyonu görmezlikten geldi. Sağlam, geçtiğimiz sezon da Kayserispor – Konyaspor maçında yine net bir penaltıyı es geçmişti. Aynı günün akşamında oynanan Fenerbahçe  - Karagümrük maçında benzer bir pozisyon yaşandı. İstanbul’da oynanan maçta Arda Kardeşler, Karagümrük maçının 47’inci dakikasında kaleci Dituro’nun ceza sahası içinde İrfan Can’a yaptığı müdahaleyi hakem Arda Kardeşler penaltı olarak değerlendirdi. Kadir Sağlam’ın, kaleci Ertaç’ın yaptığı faulü es geçip, benzer pozisyonun Fenerbahçe maçında penaltıyla sonuçlanması taraftarın büyük tepkisine yol açtı.

Binlerce sporsever, çifte standart karşısında isyan etti. Fenerbahçe maçı sonrasında tüm TV kanallarındaki yorumlar, kaleci Ertaç’ın, Thiam ve Arif’e yapılan faulün penaltı olduğu yönünde yorum yaptı. 
Binlerce Kayserispor taraftarı, sosyal medya hesaplarından tepkilerini sert bir dille verirken, verilmeyen penaltı ‘Kayserispor’a başka tarife uygulandı’ olarak yorumlandı.