Kayserispor'a Can Suyu Oldu

Kayserispor, Süper Lig'deki etkileyici performansın ardından yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı-Kırmızılı ekip, Popypara ile sponsorluk için 15 Kasım'da resmi bir basın toplantısı düzenleyecek. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'a Can Suyu Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de fırtına gibi esen Kayserispor, mali destek konusunda önemli bir adım daha attı. 
Sarı-Kırmızılı ekip, finansal teknoloji şirketi Popypara ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu iş birliği, Kayserispor'un ekonomik gücünü artırmayı, ligdeki başarılı çalışmayı desteklemeyi amaçlıyor.
Popypara'nın bu desteğiyle Kayserispor, ekonomik anlamda nefes alacak. Popypara, Kasımpaşa maçında formada yer aldı. Daha önce İstikbal, SR Döner, Kayseri Şeker Fabrikası ve Avenır gibi markalarla sponsorluk anlaşmaları yapan Sarı-Kırmızılı takım, Popypara ile güçlerini birleştirdi. Bu önemli gelişme, 15 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'te RHG Enertürk Enerji Stadyumu Toplantı Salonunda düzenlenecek olan basın toplantısıyla açıklanacak.

Kayserispor'a Can Suyu Oldu

Son Kasımpaşa maçında Popypara logolu formalarıyla sahaya çıkan Kayserispor, İstanbul’dan 3 puanla dönmüştü. Kayserispor'un Süper Lig'deki yükselişi, bu tür sponsorluk anlaşmalarıyla daha da anlam kazandı. Yapılan bu destek Kayserispor’a can suyu oldu.