Kayserispor'a adanmış bir ömür

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Adana Demirspor maçını iple çekiyor. Ahmet Dirgenali liderliğindeki taraftar, Pazar gününe görsel şov yapmaya hazırlanıyor. Ayrıntılar Kayseri haberinde...

Kayserispor'a adanmış bir ömür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un başarısında önemli rol üstlenen Kapalı Kale, Pazar gününe hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılı takım, güçlü rakibini devirerek, yeni bir zafere daha imza atmanın peşinde. Taraftar, lider Ahmet Dirgenali’nin verdiği talimatla görsel şova hazırlanıyor. Pazar günü tüm stadyumda sürpriz gösteriler düzenlenecek.

Kayserispor'a adanmış bir ömür
Diğer Kapalı Kale’nin sevilen isimlerinden Fatih Dağlı, 24 Kasım Öğretmenler gününde, lider Ahmet Dirgenali’ye, ‘Senin de öğretmenler günün kutlu olsun koca reis. Sonuçta bir memlekete Kayserispor sevgisini öğretmek kolay iş değil’ diye duygu dolu bir mesaj gönderdi. Kapalı Kale’nin kuruluşundan bu yana toplamda 15 yıldır Sarı-Kırmızılı takımın en büyük itici gücü olmasında önemli paya sahip olan lider Ahmet Dirgenali de, Dağlı’nın mesajına karşılık, ‘Kardeşimsin, teşekkür ederim’ diye yanıt verdi. Kapalı Kale, sadece tribünde değil, sosyal sorumluluk projelerinde de yaptığı etkinliklerle Kayseri’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak örnek olmaya devam ediyor.